Костадин Костадинов: Веднъж свалихме правителството, пак ще го направим

0
Политиката на правителството унищожава българската енергийна независимост, коментира Костадинов
Политиката на правителството унищожава българската енергийна независимост, коментира Костадинов Снимка: Facebook

Политиката на правителството унищожава българската енергийна независимост, коментира Костадинов

В следващите от три до седем дни председателят трябва да свика извънредно заседание на Народното събрание, на което да бъде разгледан вотът на недоверие. Това заяви пред журналисти в парламента Костадин Костадинов, председател ПГ „Възраждане“ и лидер на партията във връзка с подготвяния вот на недоверие към правителството за политиката в сектор „Енергетика“. Според него винаги е възможно да бъде свалено правителството. Ще ви напомня, че вече ние веднъж свалихме правителството и участвахме в първия успешен вот на недоверие в историята на България, коментира Костадинов.

Той посочи, че е въпрос на политическа преценка дали партиите в Тройната коалиция биха подкрепили този вот или не.

Ние сме реалисти, осъзнаваме, че шансът на този вот клони към нула. От друга страна сме длъжни да го кажем ясно и категорично, че тази политика на правителството не може повече да продължава, заяви Костадинов, цитиран от БТА.

По думите му тази политика унищожава българската енергийна независимост. Той бе категоричен, че българските топлоелектрически централи се закриват заради политически заповеди от Брюксел.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Dobre
    И като го свалите,какво ще постигнете? Дестабилизация на държавата и отново клажби! Всички сте еднакви! Вземи единия,убий другия! Едно котило! Всички 240 дето са горе са за ириване!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари