Костадин Костадинов: В България няма независими институции

3
Така наречените независими регулатори се регулират от управляващите, допълни лидерът на "Възраждане"
Така наречените независими регулатори се регулират от управляващите, допълни лидерът на "Възраждане" Снимка: ПП "Възраждане"

Така наречените независими регулатори се регулират от управляващите, допълни лидерът на "Възраждане"

Регулаторите винаги са били регулирани от управляващите, а назначенията - предмет на сделка в управляващото мнозинство. Това заяви пред журналисти в парламента председателят на "Възраждане" Костадин Костадинов, предаде БТА.

Той коментира казаното от съпредседателя на „Продължаваме промяната“ (ПП) Кирил Петков относно сделка между „Юнайтед груп“ и „Булсатком“. Ако е вярно, че утре Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) ще одобри сделката между „Юнайтед груп“ и „Булсатком“, това много ни притесни, посочи Кирил Петков и допълни, че е притеснително, ако комисията просто одобри това решение, което ще се отрази на хиляди българи, без никакъв коментар.

Така наречените независими регулатори се регулират от управляващите. Същото нещо се случи и с Конституционния съд. В България няма независими институции, няма и демокрация вече, има просто един олигархичен режим, който парчетосва държавата, каза Костадинов.

Тази тройна коалиция все повече прилича на онази тройна коалиция, която навремето Бойко Борисов влезе в политиката да свали. Когато прохождаше в политиката, обещаваше, че ще вкара нейните лидери в затвора, след което направи коалиция с тези, които всъщност щеше да вкарва в затвора 14 години по-късно – с ДПС, коментира председателят на "Възраждане".

Възраждане“ не се притеснява от нова партия, заяви Костадинов. Според него слуховете около евентуална партия на президента Румен Радев няма да се случат. „Няма избирател на „Възраждане“, който би могъл да тръгне да се изкуши от представител на партия, свързана с президента, който поруга, заедно с управляващото мнозинство, конституционния референдум за запазване на българския лев“, каза той. По думите му в много други неща президентът не е реагирал така, както очакват хората. Анализатори се опитват да внушат, че няма алтернатива – единствената алтернатива е гледайте президента, смята Костадин Костадинов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    7
    до 7
    А ти от коя част от текста разбираш, че се касае за месечна, а не са седмична или дневна лихва? :) Когато не се съобщава срок е прието да се смята, че е годишна лихва.:) Иначе ми е интересно ако нападжиите решат да се размърдат, дали няма да стане интересно?:)
  • -1
    6
    До 4
    Пак не си разбрал!Два % Месечна лихва,но при улеснени условия.....
  • 4
    5
    В.П.
    Късопишков и независим ! Смях в залата ! Кога ли пак Марешки , ще те опуха ?
  • 7
    4
    М..
    Яаа, най големия БЪЛГАРИН пак се изака, пардон изказа...Ае човек, то по цял ден ли кибичиш тук? Га ходиш на работа бре мискин?
  • 3
    3
    до 3
    А бе, дебил! Да те таковам в експерта. Ако печелиш от 2% лихва, то по-добре си дръж парите на работнически влог в някоя банка, бе смотан!:) В Булгаристан ОЛП е почти 4% за година. Стига си копирал тая простотия, бягай другаде да спамиш!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари