Костадин Костадинов: Това правителство трябва да бъде свалено възможно най-бързо

2
Това антибългарско правителство не мисли за своите сънародници
Това антибългарско правителство не мисли за своите сънародници Снимка: Facebook

Това антибългарско правителство не мисли за своите сънародници

Костадин Костадинов, лидер на партията "Възраждане", изрази остро недоволство от действията на българското правителство по отношение на двама българи, които се намират в гръцки затвор и са заплашени от екстрадиция в САЩ.

В публикация във Facebook Костадинов пише, че единият българин стои вече цяла година в гръцки затвор, без да е обвинен дори. Той е арестуван по искане на американски прокурор, който вярва, че е виновен за нещо.

"Българската държава вече една година не си мърда пръста за този човек", пише Костадинов. "Същевременно при посещението си в Израел министърът на външните работи Теодора Генчовска изрази дълбока загриженост за двама заложници на Хамас, които били от български произход."

Костадинов посочва, че двамата заложници са израелци, чиито прабаби и прадядовци са били български евреи, емигрирали от България. Според него това означава, че те били от български произход, макар че не са българи и от поколения нямат нито българско гражданство, нито връзка с България.

"Съчувствам на заложниците, но преди всичко съчувствам на моите сънародници", пише Костадинов. "А за тях моето правителство определено не мисли."

Костадинов завършва публикацията си с призиви за сваляне на правителството и за изпращане на действащите му функционери в затвора.

Публикацията на Костадинов предизвика бурни реакции в социалните мрежи. Поддръжниците му го подкрепиха в неговата позиция, като посочиха, че правителството не се грижи достатъчно за своите граждани. Критиците му обаче го обвиниха в популизъм и в това, че използва случая за политически цели.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    123
    Точно така братко. С теб сме и сме много.
  • 3
    1
    В.П.
    Хапчетата Късопишков , хапчетата, че иначе Карлуково те зове !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари