Костадин Костадинов: Това не е правителство, това е мимикрия, сътворена в американското посолство

3
Тези хора са заплаха за националната сигурност, заяви лидерът на "Възраждане"
Тези хора са заплаха за националната сигурност, заяви лидерът на "Възраждане" Снимка: БГНЕС

Тези хора са заплаха за националната сигурност, заяви лидерът на "Възраждане"

"Това не е правителство, това е просто поредна мимикрия, сътворена в кабинета на американския посланик". Това заяви лидерът на партия "Възраждане" Костадин Костадинов, предава пред БНР.

"Тези хора са заплаха за националната сигурност. Те трябваше да бъдат арестувани, а не да им се даде мандат за управление. Не можем да им оставим не 100 дни, а 100 секунди дори. Трябва ли да изчакаме тези хора да ни вкарат във война и тогава да излезем да протестираме? Ние не признаваме това правителство. За нас това не е българско правителство, това е колониален окупационен режим", коментира Костадинов.

Костадинов припомни изказване на новия министър на отбраната Тодор Тагаев:

"Лицето Тагарев, преди да стане министър казваше и продължава да го твърди и вече като министър, че България трябва да оказва възможно най-голяма помощ на Украйна. Едно от нещата, които каза преди да стане министър, след като стана министър още не го е казал, е, че България трябва да даде всички свои ракетни комплекси C-300, както и своите самолети. Следващата седмица се очаква среща на министрите на отбраната на НАТО, на която Украйна да поиска ново въоръжение, лицето Тагарев вече заяви, че чака да види какво ще поиска Украйна, за да го даде".

Според него ако Украйна поиска нашите самолети МиГ-29 и останалите ни комплекси C-300, които пазят българската столица, ние ще ги дадем:

"Те казват, че трябва да се дадат ракетните комплекси и самолетите. Те го повтарят от месеци".

Намираме се в ситуация, в която нашата национална сигурност е заплашена, предупреди Костадинов.

"Самолетите ни, без значение дали националните предатели ще ги подарят на Украйна или не, догодина експлоатационният им срок свършва. От догодина ще останем без бойна авиация".

"Тези лица са национални предатели, които трябва да бъдат затворени в затворите за държавна измяна", смята лидерът на "Възраждане".

Когато тръгнеш да правиш конституционна реформа, са ти нужни 180 гласа, подчерта Костадин Костадинов. И обясни:

"Хората, които говорят, че ще променят Конституцията, първо трябваше да я прочетат, защото те не са я чели. Ако не се съберат 180 гласа, започва втора процедура, която отнема допълнителни между 2 и 5 месеца и за която са достатъчни 160 гласа. И там има доста условности. На тях не им стигат гласовете. Те повтарят това, което ние говорим от 3 години. Нещото, наречено ПП-ДБ, винаги много бавно загрява".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    5
    До 1
    А 45 години като целува руски задници,що мълча ва женски полов органе,да еба и руския ти дебил
  • -5
    4
    daskal
    Заебете го този, аз се чудя на последователите му. Толкова много ли са слабоумните идиоти у нас?! Вижте му опорките! Извън ЕС и НАТО, долу еврото, долу ЕС! И накъде така, бе, кретен?! Накъде и докъде?! За тебе е ясно - ще те назначат за крепостен. Ами другите българи?
  • -5
    3
    Хммм
    Според мен Костадинов е агент на ЦРУ. Сложили са го за да убеждава българите колко е несъстоятелен рашизма и русофилията. С идиот и некадърник като него начело.
  • -5
    2
    аз
    едните целуват американски задници, този с кво е по-различен, че целува руските? същият боклук като другите. един няма който да се води само от интереса на България, само натегачи
  • 8
    1
    3847ytuhjg834j
    тоя е малко шано ама е прав че сме пионка на американските свини и тея тук са поставени от тях лица тоя кирил путков като говори само обяснява как се допитва до "посолството" .. кое посолство? американското
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари