Костадин Костадинов: Това Народно събрание е мъртвородено

3
Ако парламентът успее да излъчи правителство, то ще има само една единствена цел - да ни вкара във война с Русия
Ако парламентът успее да излъчи правителство, то ще има само една единствена цел - да ни вкара във война с Русия

Ако парламентът успее да излъчи правителство, то ще има само една единствена цел - да ни вкара във война с Русия

Вчера, когато се обсъждаше идеята на американския посланик да не бъде канен руския посланик при откриването на новото Народно събрание, предложих на американо-турските партии, представени в парламента, соломоновско решение. Тъй като дипломатическият протокол изисква или да присъстват всички посланици, или никой, и тъй като съм сигурен, че посланиците няма да липсват на българския народ, предложих на участващите в ожесточената надпревара "кой е най-голям национален предател" представители на ГЕРБ, ПП, ДБ, ДПС, БВ и БСП просто да не се канят посланици на откриването. Казах им, че е хубаво поне в първия работен ден да не стават скандали и да покажем макар и малко единомислие и здрав разум. Предложението ми не беше прието.

Малко след това стана ясно, че освен, че посланиците на Русия и Беларус няма да бъдат канени, но и от ГЕРБ са предложили да има реч на украинския президент Зеленски при откриването на парламента. Очевидно е, че се търси провокация на всяка цена, но всъщност с тези си действия националните предатели от ГЕРБ, БСП, ДБ, БВ, ДБ и ДПС просто показаха, че това Народно събрание е мъртвородено. Ако успее да излъчи правителство, то ще има само една единствена цел - да ни вкара във война с Русия. Ето защо най-доброто решение за България е да отидем на нови избори. Колкото по-скоро, толкова по-добре.

Костадин Костадинов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    6
    До 2и3
    Тогава нека ви бъде министър усраинският резак еврейчето гном зелето! Освен некадърник и мишкар ревящ само за пари и оръжие друго не е направил този рязан плъх! А вие го каните да води речи на откриването на НС НА ЗАБЕЛЕЖЕТЕ РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ НЕ УСРАЙНА А НА БЪЛГАРИЯ!
  • 4
    5
    Песимист
    Тази болка на Коце е по голяма от загубата при избори за кмет на Варна и президент на България.
  • 1
    4
    до 3
    Защо? Гербаджиите и харвардските дрънкалници по ли ти допадат? Или ДБ, БСП, ДПС? Всички са боклуци и за когото и от тях да гласуваш, гласуваш за мафията!
  • 5
    3
    daskal
    Този парламент е плод на ниската избирателна активност - осъществената мечта на мутрите. Лежте си по диваните, пийте си ракията и псувайте политиците! За да вкарвате в парламента изроди като Волен и Костя.
  • 4
    2
    Костя Копейкин
    А ти си една от най- големите разсейки на тумора ( мафия=путлери), който умъртвява плода още в зародиш.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари