Костадин Костадинов сравни случващото се с Гешев с "нощта на дългите ножове"

1
Остава само да видим кой ще надделее в разчистването на сметки между престъпните американски кланове в управлението на държавата, отбеляза лидерът на "Възраждане"
Остава само да видим кой ще надделее в разчистването на сметки между престъпните американски кланове в управлението на държавата, отбеляза лидерът на "Възраждане" Снимка: Фейсбук

Остава само да видим кой ще надделее в разчистването на сметки между престъпните американски кланове в управлението на държавата, отбеляза лидерът на "Възраждане"

"Това, което се случва в момента между Гешев и другите американски метастази в България е същото като това, което се е случило през 1934 г. между Хитлер и Рьом в Германия. Събитията са известни като "Нощта на дългите ножове", написа във Фейсбук лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов.

"Остава само да видим кой ще надделее в разчистването на сметки между престъпните американски кланове в управлението на държавата", добави Костадинов.

По-рано днес главният прокурор Иван Гешев заяви на брифинг в Съдебната палата, че няма да подава оставка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    Стил и чудо
    За информация на друсенчето, "подчовеци" идва от "Untermenschen" използвано от нацистите за нарицателно на хора с раса различна от "арийската". Това е част от стилът на Костя. Други любими фрази на костя са "фашистка измет", с която определели протестиращите пред парламента.
  • 5
    3
    До 1
    Колко много си умен и верен,сигурно си от Нагаждане....
  • 2
    2
    До 1
    Той самият не знаеше до скоро, че има лиричен герой с името Копейкин :D Разбра го чак когато реши да регистрира авторските права на въпросното име и даже беше изненадан :D И по-добре тихо за "стилът на говорене на Костадинов", че постоянното споменаване на фразата "доносническа България" от парламентарната трибуна и медиите не говори никак добре за интелекта му. Отделно от това лъжите на копейката са на път да надминат борисовките. Всяка простотия която е изрекъл не издържа елементарна проверка на фактите.
  • -6
    1
    Русенец
    Стилът на говорене на Костадинов е прекалено висок за болшинството български подчовеци, които го наричат Копейката, без дори и да знаят, че Копейкин е герой от романа "Мъртви души" на Гогол.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари