Костадин Костадинов се възмути от надпис над софийска библиотека

41
Надписът "Welcome" възмути лидера на "Възраждане"
Надписът "Welcome" възмути лидера на "Възраждане" Снимка: Facebook

Надписът "Welcome" възмути лидера на "Възраждане"

С надпис на чужд език посреща Софийската градска библиотека, огласи във Facebook Костадин Костадинов. Това е предизвикало възмущението и гневната реакция у лидера на "Възраждане", който сподели:

"Ето какво ще ви посрещне на входа на Софийската градска библиотека - огромен надпис на чужд език, без превод на български, и като връх на всичко декориран с герб на чужда държава. Но в колониите е така. Софийската организация на Възраждане ще изиска премахването на чуждите надписи и чуждите държавни символи.

Американското хазяйничене в нашата държава отдавна вече е станало толкова нагло, че на моменти ние българите изглеждаме като гости в собствената си Родина".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    28
    Чичо Андрю
    Еми да, ще се възмущава. Щом не е написано на руски, той не го признава....
  • 4
    27
    Европеец
    Копейката явно не може да прочете надписа отдолу и да разбере за какво се отнася. Става дума за т.нар. Американски кът, който е напълно отделен от Градската библиотека, просто се намира в същата сграда. След като там се провеждат събития предимно на английски език и с англоговорящи хора, на какъв език да е надписът? Малограмотни и вредни "възрожденци", само злоба се лее от тях! А нещо да кажат за Руския център на ул. "Шипка"? Там на какъв език е надписът над входа?
  • 1
    26
    В кафенето
    - Какво желаете? - Едно Костя кафе, моля!
  • 9
    25
    Бибитко
    На морето ако само надписи и табели на руски.Копейка, какво ще кажеш по въпроса? Вече няколко лета сме под чужда руска окупация по твоята логика. Бойко да ти измисли нова роля, че вече и феновете от кварталните магазинчета не ти вярват.Ако не беше хартийката на изборите нали знаеш на кое място се намираш???
  • 6
    24
    До 15
    Защото явно и те са късопишковши като вожда си и се гордеят с това!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари