Костадин Костадинов публикува грозни заплахи, изпращани от Иван Белишки

2
На стената си във Фейсбук лидерът на "Възраждане" сподели извадка от заплахи, изпращани онлайн от Иван Белишки
На стената си във Фейсбук лидерът на "Възраждане" сподели извадка от заплахи, изпращани онлайн от Иван Белишки Снимка: Facebook / Костадин Костадинов

На стената си във Фейсбук лидерът на "Възраждане" сподели извадка от заплахи, изпращани онлайн от Иван Белишки

"В продължение на месеци един самозабравил се син на кмет от ГЕРБ системно тормозеше и заплашваше двама депутати от Възраждане. Вярващи в системата за сигурност и правораздаване на държавата, те подходиха като всеки останал гражданин на тяхно място - пускаха жалби в полицията. В един момент на единият дори беше отпусната полицейска охрана. Само че на самозабравилият се престъпник нищо не се случваше. Абсолютно безнаказано и на свобода той продължаваше да преследва и заплашва нашите народни представители. Последната жалба срещу него беше пусната миналата седмица и... отново нищо не последва. Вчера дойде и развръзката - престъпникът извади пистолет срещу един от заплашваните от него. Нашият депутат се е защитил, но ако не беше успял?

Сега си представете следното. Системата за сигурност и правораздаване не помага на народни представители, а какво остава за останалите български граждани? Представяте ли си що за чадър е опънат над някои престъпници у нас и какво чувство за безнаказаност събужда у тях? Държавата ни е в пълен разпад. Все повече почвам да си мисля, че трябва да си организираме собствена система за защита от подобни престъпници. Защото, повярвайте ми, заплахите не са само срещу двама наши депутати. И далеч не са само от един конкретен престъпник."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    Гост
    Обидите и заплахите са характерен приом на прозападно настроеното поколение. Те са недоносчетата на системата, която загърби култура, образование, изкуство и семейни ценности и масово започна да втълпява новото нормално, защото то било по-американско, по-западно, по-неруско и въобще по-яко. Истината е, че просто така им е по-лесно. Културата отстъпи на чалгата, образованието беше изместено от баткаджийството, изкуството едва тлее затиснато от пошлостта, а добродетелите вече са изместени от многобройни, вредни, човеконенавистни навици, на които едно съсловие им викат „традиции“. И понеже чедата на новото време не са ходили много, много на училище, не са способни да се аргументират, нито да защитят гледната си точка, затова прибягват до обиди и заплахи. Така става, когато смяташ, че понятието икономическо развитие се изчерпва с далаверите по саниране на многофамилни сгради, покрай обществени поръчки. Обаче, си имаме целогодишно банани по магазините. Честит ви слугинаж, роби на плиткоумието и мързела! Заменихте една диктатура с друга, един съюз с друг, купоните с ваучери, милиционерите с батки, но преди поне имахте национална валута, а сега и нея ще ви вземат. Историята вече ви я отарашват, а от езика ви скоро няма да остане много. Е, но сега дъщерите ви имат право да си качват голите снимки за реклама онлайн. Браво, браво! Прогрес, та дрънка.
  • -1
    2
    User
    Регионалната медийка рекламира партийка! Ясно, че dunavmost е за, който плаща. Никаква журналистика няма тук!
  • 7
    1
    Тва бълхария ли е?
    Тва в бълхария ли е, или в афганистан? Къв е тоз муджахидин на снимката?!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари