Костадин Костадинов: ППДБ - ДПС - ГЕРБ харизаха цялото българско небе на Турция!

1
Докато престъпниците от ППДБ, ДПС и ГЕРБ разиграват смешни циркове за отвличане на вниманието, България бавно и полека се превръща във вилает на Турция
Докато престъпниците от ППДБ, ДПС и ГЕРБ разиграват смешни циркове за отвличане на вниманието, България бавно и полека се превръща във вилает на Турция Снимка: Костадин Костадинов / Facebook

Докато престъпниците от ППДБ, ДПС и ГЕРБ разиграват смешни циркове за отвличане на вниманието, България бавно и полека се превръща във вилает на Турция

Докато съучастниците в криминалното управление на България се цакат едни други с "муморандуми" за парцелирането на държавата, един друг меморандум хариза цялото българско небе на Турция. С подписа си представителите на ППДБ-ДПС-ГЕРБ разрешиха на турски военни самолети да навлизат необезпокоявано в българското въздушно пространство по ВСЯКО ВРЕМЕ И НА ВСЯКО МЯСТО!

Докато престъпниците от ППДБ, ДПС и ГЕРБ разиграват смешни циркове за отвличане на вниманието, България бавно и полека се превръща във вилает на Турция. А през това време американската пропаганда у нас продължава да върти плочата, че всеки момент Русия щяла да ни нападне! Следващото ще бъде да почнат да ни обясняват как само Турция може да ни освободи и предпази от Русия.

Българи, събудете се, ядосайте се, изправете се! Убиват ви, и през това време ви обясняват как живеете прекрасно! Имате два много прости избора пред вас - Възраждане или унищожение на България!

Аз моя избор съм го направил и ще се боря за него до край!

Костадин Костадинов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    Какаванин
    Изрод!
  • 3
    2
    Незнаещ
    А да се превърне в руски вилает,съгласен ли си ??
  • -5
    1
    бах ти глупаците
    ХХАХХАХХ Руска курво...турците откраднали небето ....ххахах и къде ще го носят ?Земята е важна,а вие руски свине иската да я дадете на руския урод Путлер.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари