Костадин Костадинов: Подготвя се разграбването на „Лукойл Нефтохим“

0
Свидетели сме на рекет от страна на ПП-ДБ, ДПС и ГЕРБ, каза лидерът на „Възраждане“
Свидетели сме на рекет от страна на ПП-ДБ, ДПС и ГЕРБ, каза лидерът на „Възраждане“ Видео: bTV

Свидетели сме на рекет от страна на ПП-ДБ, ДПС и ГЕРБ, каза лидерът на „Възраждане“

Свидетели сме на рекет от страна на държавата и в случая хората, които представляват коалиция – ПП-ДБ, ДПС и ГЕРБ. Ако те имат доказателства, че „Лукойл“ не са плащали данъци, в този случай има НАП, министерство на финансите и институции, които да направят съответните проверки“.

Това каза лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов в „Лице в лице“ по bTV.

Това, че не е правено назад, задава въпроси към партиите, които са управлявали допреди няколко месеца като ПП-ДБ и ГЕРБ. Ако те не са го направили, означава, че или са глупави, не могат да управляват и допускат да бъдат лъгани, или участват в схеми, в които източват пари, заедно с фирмата“, допълни Костадинов.

По думите на лидера на „Възраждане“ се подготвя кражбата на „Лукойл Нефтохим“.

Трябва да се каже истината, че се подготвя разграбването на тази рафинерия, за да я вземе турско-американски консорциум. Имам такава информация, но няма как да я проверя на 100%, защото всичко е предпоследно в тази държава. Натискът е да се изкара тази компания от българския пазар и да дойде някой друг. Кой ще дойде – естествено с благословията на американското посолство. Ако дойде турско-американски консорциум, който да контролира най-голямата рафинерия на Балканите, това значи, че България става зависима не само от САЩ, но и от Турция“, посочи Костадин Костадинов.

Той коментира вота на недоверие към правителството и предстоящите местни избори.

Даваме подписите си, но веднага след като свърши предизборната кампания, защото не е редно. Г-жа Нинова е казала, че сме отказвали да подкрепим вота, което не е вярно. Подписите на 25 наши народни представители са при нея, трябва да бъдат внесени във вторник – 31 октомври. Под това условие сме ги дали“, каза Костадинов.

Обикаляйки страната, виждам как навсякъде се купуват и продават гласове. Хората ми го казват и казват: „как да пуснем сигнали, когато полицията ги пази“. Колкото повече хора гласуват, толкова по-малка е тежестта на купения вот“, допълни той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    5
    цончо
    белокосия мангал и дупе ще даде на расия деба чуждопоклоника миризлив
  • 0
    4
    До Костадинов
    Каквото в началото на демокрацията и към средата ,такова и към края на прехода който ще образува тук нещо като анклавт.Това ни чака.Важното ма хората живущи в България,обикновенните да им е гадно.
  • 2
    3
    Петко
    Коце, един път не защити българските интереси! Изпълняваш само руските команди на Митрофанова!
  • 5
    2
    Мнение
    Че двата доказани термита с малко име Делян са намислили нещо е ясно за всички, но като се замисля ако Асен Василев, не беше обяви,че рафинерията се продава вероятно тези им намерения щяха да вървят задкулисно , а пък така се вижда кой на кака позиция е.
  • 6
    1
    Копейка
    Коце, Лукойл е частно предприятие, за това тебе не би трябвало да те вълнува как ще действа Лукойл
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари