Костадин Костадинов: БСП вероятно няма да влезе в следващия парламент

1
Каквото сам си причиниш, няма кой друг да ти го направи
Каквото сам си причиниш, няма кой друг да ти го направи Снимка: БГНЕС

 Каквото сам си причиниш, няма кой друг да ти го направи

"Това правителство се самосвали", обясни той.

"БСП вероятно няма да влезе в следващия парламент. Това, което чисто приятелски можем да ги посъветваме е да направят коалиция с ПП и ДБ", заяви Костадин Костадинов, лидер на "Възраждане", цитиран от БГНЕС.

Костадинов отговори и на критиките на досегашното мнозинство, че опозицията е причина за падането на правителството.

"Това правителство се самосвали. Ако някой е участвал в заговор това са мандатоносителите на това управление. Те доведоха страната към ръба на катастрофата. Каквото сам си причиниш, няма кой друг да ти го направи", заяви Костадинов.

Той добави, че е имал разговори с двамата заместник-министри на здравеопазването. Той обясни, че ако плана с петте фази и петте етапа не отпаднат и не бъдат анулирани, "Възраждане" ще отговори с протести.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    5k0f
    ИЗВЪНРЕДНО: Откаченият кирил 5коф обяви война на Русия?! Затова е отзовал консули от Русия?!
  • -1
    3
    Любезна
    А вие дали ще се класирате?
  • 0
    2
    Много прост...
    И този се пише политик, наистина трябва да си много прост, за да кажеш това. Може би му се иска, но сега, при тези обстоятелства няма как да стане. Върни парите от субсидията, с които си направи къща-палат. Не знам овцете, които вървят след Копейкин не ги ли знаят тези работи или и те са безкрайно прости?
  • 12
    1
    груйо
    костадинчо,купи си фес.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари