Костадин Костадинов: България може да е колония на Америка, но тук биологични експерименти няма да се правят, докато съм жив!

55
Костадинов показа документи, изпратени в Народното събрание от Руската федерация, които уличават САЩ, че разработват биооръжие на територията на България
Костадинов показа документи, изпратени в Народното събрание от Руската федерация, които уличават САЩ, че разработват биооръжие на територията на България Снимка: Facebook

Костадинов показа документи, изпратени в Народното събрание от Руската федерация, които уличават САЩ, че разработват биооръжие на територията на България

"Преди известно време беше забранена една разследваща журналистка. Името ѝ е Диляна Гайтанджиева. ЗАЩО?

"Защото тя беше намерила доказателства за това, че на територията на България, а и не само, (ще) се извършват опасни опити в биолаборатории на САЩ.

Малко по-късно Станислав Цанов направи специален епизод по тази тема.

КАКВО СЕ СЛУЧИ СЛЕД ТОВА?

Излязоха т.нар. фактчекъри и започнаха да обясняват, че това е дезинформация.

За да внушат несъстоятелността на подобни твърдения, изкараха т.нар. "експертни лица" с доказан ранг да ги оборят. И ето излиза проф. Ива Христова, директор на "Национален център по заразни и паразитни болести", да обяснява, че Диляна Гайтанджиева и Станислав Цанов лъжат. След нея се нареждат други храненици от „Козяк“, като Илия Налбантов, председател на някаква си организация "Джордж Маршал - България" и разни петоразрядни американски специалисти. "Експертите" в България излизат със становище: такива лаборатории няма. Това се прави с цел да създават страх и паника в хората и да разединяват народа. Колко познато и мило от страна на тези "умни" хорица.

Какво пристигна днес в Народното събрание обаче?

Пускам ви официалното обръщение на парламента на Русия. Документът е с превод от английски, като е изпратен до всички парламенти в цял свят. ТОВА НЯМА ДА ГО ВИДИТЕ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА И МЕДИИТЕ.

В него Руската федерация предупреждава правителствата и парламентите в цял свят, че подозират САЩ, под патронажа на Пентагона, да разработват биооръжие, което се извършва в над 400 лаборатории в цял свят. В американските биолаборатории, каквито очевидно има и в България, се търсят специални патогени, които са опасни за човечеството ни. Населението на Земята е подложено на сериозен риск и Русия призовава всяка една страна да направи проверка на лабораториите, които са в съответната държава.

Диляна Гайтанджиева лъже, Станислав Цанов всява страх и паника в обществото на България. Дежа вю. Няма да оставя тази тема да се изниже тихомълком. Ще разнищим всичко докрай и ще изхвърлим американските бази, лаборатории, заедно с утрепките допуснали ги на територията на БЪЛГАРИЯ!

Защото България в момента може да е колония на Америка, но тук биологични експерименти няма да се правят, докато съм жив!

Обещавам ви го!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    15
    Недоумяващ
    Защо Коцето не покаже категоричния отказ от нападение над Украйна на Лавров,на Митрофанова,на Захарова и др.?Как да вярвам сега за биолаборатории,опити и пр.Най вероятно е дезинформация и манипулация ...
  • 5
    14
    Извод
    Гласуваш за Възраждане, ДПС, БСП и ГЕРБ получаваш още от същото. Политическа безтегловност и ходене на избори през 3 месеца. Освен ако тези не се обединяват и да си прокарват руско- мафиотско- крадливите интереси. И това, което ги спира е че избирателите им ще ги накажат на следващи избори.
  • -6
    13
    Мнение
    Копейкин е загубена кауза и анти българин. По лудост прилича на младия Путин. Въпроса е кои са "съветниците" му. В главата му ли са? Както на Путин- Екатерина Първа, Петър Велики, Иван Грозни ли му говорят ( според Лавров)? Други ли са? Или му диктуват през банковата му сметка. Може и двете.
  • -9
    12
    До bonkerz
    Голям си мъж що не си в усрайна да браниш любимите си бе путка майна…. Вземи и ни покажи как се прави да те думнат в тиквата а страхливо лаещо псе! Мама ти претополова да еба!
  • 2
    11
    прости и продажни
    по минусите отсъдете коментарите
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари