Костадин Ангелов: Бойко Рашков ще свали правителството от власт

0
Ангелов каза, че премиерът Кирил Петков е единственият имунизиран срещу правораздаването, въпреки че е нарушил основния закон - Конституцията
Ангелов каза, че премиерът Кирил Петков е единственият имунизиран срещу правораздаването, въпреки че е нарушил основния закон - Конституцията Снимка: БНТ, стоп кадър

"Бойко Рашков ще свали правителството от власт, защото за нас вече е ясно, че в правителството премиер е не Кирил Петков, а Корнелия Нинова"

Това заяви в "Панорама" по БНТ депутатът от ГЕРБ Костадин Ангелов.

По думите му лидерът на опозицията не е имунизиран от действията на правораздаващите органи, но и всеки има право на справедлив процес.

Ангелов каза, че премиерът Кирил Петков е единственият имунизиран срещу правораздаването, въпреки че е нарушил основния закон - Конституцията.

Според Ангелов в момента демокрацията се гази мощно с милиционерски ботуш.

Допълни, че управляващите не могат да вземат нито едно стратегическо решение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    oooh
    Тоя с чувалите как се намърда пак да плямпа, сигурно и докторството му е такова, мошеници колко щеш, а трябваше да е в затвора за всяване на масова паника и злоупотреби !
  • 2
    1
    123
    Tози явно не се е бил наспал говори глупости
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари