Корнелия Нинова: Няма да бъдем златен пръст на Борисов

1
Спрете да звъните на депутатите на БСП. Знаем - трябват ви 5 гласа, но няма да получите нито един
Спрете да звъните на депутатите на БСП. Знаем - трябват ви 5 гласа, но няма да получите нито един Снимка: БСП

Спрете да звъните на депутатите на БСП. Знаем - трябват ви 5 гласа, но няма да получите нито един

"Няма да влезем в парламента, т.е. няма да има утре заседание. Разбираме отговорността, която носим, защото ако всички спазват обещанията си, нашите гласове биха направили кворум. Няма да го направим – не просто защото сме във ваканция и правим кампания, а защото сме против по същество на това, което ще се решава", заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на извънреден брифинг пред централата на партията.

По думите ѝ изваждането на битовите потребители на свободния пазар ще доведе до това много хора и семейства да не могат да си плащат сметките за ток. Всички решения, които касаят рафинерията от началото досега, са грешни и ще доведат до повишаване цените на горивата, което също ще удари хората, смята Нинова.

Лидерът на БСП припомни, че социалистите многократно са предупреждавали за повишаване на цените на газа, вследствие отново на вредните решения на управляващите.

"Факт е, виждате от днес, се иска повишение на цената на газа с 20% и то още в началото на зимния сезон. Няма да влезем, няма да правим кворума, няма да сме "златния пръст на Бойко Борисов" за античовешките решения, които иска да взима", категорична бе Нинова.

Тя с обърна към представителите на медиите: "Чрез вас ще кажа на двама-трима души - те си знаят кои са: Спрете да звъните на депутатите на БСП. Знаем - трябват ви 5 гласа. Аз ви гарантирам, че от БСП няма да получите нито един."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    всички знаем
    вие сте патентован златен пръст на расия
  • 3
    1
    Sтанко
    Курнело, златния пръст на Гундяев ти е в кафявата точка на теб! Добре, че си ти, да унищожиш съвсем рушлямската "столетница"
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари