Корнелия Нинова: Мафията започва да се самоизяжда

0
Христо Иванов се оказа, че седи в скута на Делян Пеевски да уговаря главен прокурор
Христо Иванов се оказа, че седи в скута на Делян Пеевски да уговаря главен прокурор Снимка: Корнелия Нинова / Facebook

Христо Иванов се оказа, че седи в скута на Делян Пеевски да уговаря главен прокурор

„Виждате какво се случва – нещо, което сме повтаряли 9 месеца, тези хора се събраха само за постове, за пари, за власт и за подялбата на държавата на парчета. Вече започват отвътре да си вадят кирливите ризи един на друг. Мафията започна да се самоизяжда“. Това заяви пред журналисти в кулоарите на Народното събрание днес лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Тя бе категорична: „Абсолютно ненормална и нелогична сглобка от самото начало. Христо Иванов, който седеше в лодката пред сараите на Доган се оказа, че седи в скута на Делян Пеевски да уговаря главен прокурор. Такова морално падение и такова политическо лицемерие едва ли сме виждали във всичките години на прехода. ПП и ДБ, които щяха да борят мафията се прегърнаха с мафията и официално, и писмено ѝ предложиха да вземе 50% от държавата. Предателство към всички хора – стотици хиляди, които им повярваха и гласуваха за тях“, посочи Корнелия Нинова.

„Каквото и да ви е отношението към БСП – някой може да ни харесва, някой не, по всякакви причини. Но е факт, че сме единствената партия, което не участва в тези сглобки в годините, не участва в тези договорки, реална алтернатива е на всичко това, последователни и принципни сме в политиките си за защита на хората", каза още тя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Пенчева
    Абсолютно вярно е, което казва Нинова. БСП си остана единствената принципна партия и това, че не може България да дръпне напред се дължи точно на тези предубедени и заслепени хорица с промити антикомунистически мозъци, които са готови и на дявола и на мафията да се продадат, само и само да не е БСП на власт. Точно те ни тласкат ту насам, ту натам, избирайки последователно Костов, царя, Борисов и Петков- заличителите на България. Разбира се, и не гласуващите също, при все че има закон за задължително гласуване.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари