Корнелия Нинова: Държавата се тресе! Къде се скри главният виновник?

1
Г-н Борисов, излезте и отговорете на хората
Г-н Борисов, излезте и отговорете на хората

Защо след изхарчени милиарди за електронно правителство, личните данни на 5 млн. българи са публични?

"Г-н Борисов, излезте и отговорете на хората - защо по оценки на еврокомисаря и след наши многократни предупреждения, правителството не взе мерки да спре чумата по свинете?", пита лидерът на левицата

"Държавата се тресе от криза след криза. Къде се скри главният виновник? Да носиш отговорност за престъпното си безхаберие и крещяша некомпетентност не е като да режеш ленти. Г-н Борисов, излезте и отговорете на хората - защо по оценки на еврокомисаря и след наши многократни предупреждения, правителството не взе мерки да спре чумата по свинете?"

Това написа във Фейсбук председателят на БСП Корнелия Нинова.

"Защо след изхарчени милиарди за електронно правителство, личните данни на 5 млн. българи са публични и Вашето правителство застраши националната и европейската сигурност? Защо еднолично настояхте да платим скъпо и прескъпо накуп самолетите и кой ще ти плаща дълговете? Всички тези въпроси задавам в парламента и всички се връщат, защото “не били от компетентността на премиера”. Много е лесно да возиш в джипа си послушни министри и да разказваш вицове, трудно е да излезеш на дебат с опонента, а още по-трудно - да се изправиш пред народа си и да понесеш отговорност", завършва лидерът ан социалистите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари