Корнелия Нинова: Борисов е отговорен за хаоса, ПП-ДБ реагират лековато

1
Според нея ПП-ДБ са се хванали „като първокласници на Борисов“
Според нея ПП-ДБ са се хванали „като първокласници на Борисов“ Снимка: bTV

Според нея ПП-ДБ са се хванали „като първокласници на Борисов“

„Тези игрички, които си играе с ПП-ДБ Бойко Борисов, с БСП няма да му се получат. Аз съм му го казвала.“ Това коментира лидерът на БСП Корнелия Нинова в предаването „Лице в лице“ по bTV.

Борисов си сменя мнението по три пъти на ден. В игри с квадратчета няма да участваме. ГЕРБ като първа политическа сила и Борисов носят отговорност за съставяне на правителство. Той покани ПП-ДБ и започна един бразилски сериал“, добави тя.

Нинова обясни, че законодателна програма уж е обсъждана, а още липсва

Правиха работни групи за бюджет, а има ли? Няма. Следващата въдица, която им хвърли - дайте да направим управленска програма. ПП-ДБ глътнаха като шарани и направиха програма, а ГЕРБ я направи на пух и прах. После беше - дайте и състав на кабинет. И него попиляха“, добави лидерът на БСП.

Според нея ПП-ДБ са се хванали „като първокласници на Борисов“.

ПП-ДБ направиха салто мортале за 6 месеца. Знам с какъв ентусиазъм тръгнаха и изведнъж да стигнеш до това - той ти подава моркова, а ти тичаш. Едно от най-важните неща в живота и в политиката е да запазиш достойнство. Борисов е отговорен за хаоса, който според мен, умишлено създава. ПП-ДБ реагират лековато“, каза още Нинова.

Според нея министри в един бъдещ кабинет трябва да са експерти.

„Виждате, че когато излязат напред политиците, започват скандалите. Ние малко трябва да се дръпнем назад, ако искаме да свършим работа за България“, допълни Нинова.

Тя коментира и случая с опита за атентат срещу Иван Гешев.

По думите ѝ не е допустими чуждестранен специалист да оглежда инциденти, свързани с българския главен прокурор, ако не е вещо лице.

По-рано днес вътрешният министър Иван Демерджиев обясни, че децата на главния прокурор Иван Гешев не са били с него в колата в понеделник, когато до нея избухна самоделно устройство.

Информацията е доста противоречива и следствието трябва да каже. Но от друга страна - толкова противоречива информация и то от институциите, всява съмнение, че това наистина е атентат. Не е добре това, което се случва. От информацията, която се изнася, излиза, че случаят не е такъв, какъвто изглеждаше в първия ден“, обясни още Нинова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари