Координаторът на ГЕРБ в Русе: Реваншизмът и изчегъртването не са достатъчни

0
"Най-вероятно омразата е и причината човек като Бойко Рашков да намери място в новоизбраното правителство", пише Георги Кръстев
"Най-вероятно омразата е и причината човек като Бойко Рашков да намери място в новоизбраното правителство", пише Георги Кръстев

Георги Кръстев публикува коментар в социалните мрежи

"Най-вероятно омразата е и причината човек като Бойко Рашков да намери място в новоизбраното правителство", пише областният координатор на ГЕРБ във фейсбук.

"В този смисъл, трябва да си зададем въпроса дали реваншизмът и изчегъртването са достатъчни за нормалното функциониране на държавата ни и нейния прогрес".

Ето какво още пише Кръстев:

"Омразата сама по себе си не е кауза и станахме свидетели как покрай нея не остана време за адресиране на нито една криза в държавата за последните 7 месеца управление на служебното правителство. Изключително задълбочена здравна криза, от която се губят много човешки животи и вместо да се вземат адекватни решения се предприемат ненавременни мерки, които затрудняват бизнеса. Финансово-икономическа криза, при която получаваме новина от Европа, че са направени над 40 забележки за уж подобрения план за възстановяване и устойчивост и по този начин губим възможността да получим авансово част от финансирането по плана, което спешно трябва на страната ни", разсъждава Георги Кръстев и допълва, че не е оптимист за бъдещото управление.

"Няма как да повярвам в промяна, когато Румен Гечев, Румен Овчаров и Емилия Масларова са от водещите експерти в нея", добавя Кръстев пита дали е възможно на всяко заседание да гледаме ген. Атанас Атанасов седнал на президиума на Народното събрание и да вярваме, че е налице промяна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари