Консулството на България в Лос Анджелис отвори телефонна линия

2
На нея нуждаещи се ще могат да търсят помощ заради бурята "Хилари"
На нея нуждаещи се ще могат да търсят помощ заради бурята "Хилари"

На нея нуждаещи се ще могат да търсят помощ заради бурята "Хилари"

Генерално консулство на България в Лос Анджелис обяви телефонна линия за нуждаещите се от помощ заради тропическата буряХилари”, предава БГНЕС.

Екипът на Генералното консулство на България е в денонощна готовност да окаже съдействие на нуждаещи си от помощ или изпаднали в беда български граждани", се казва в съобщението.

В случай, че разполагате с информация за пострадали сънародници, имате съмнения за такива, или вие самите имате нужда от съдействие, молим да ни уведомите на следния имейл: [email protected] или денонощен телефон за спешни случаи: +1 (310) 437-3606.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари