Конкурс за работа в РУО - Русе завърши без избор на кандидат

1
Причината - никой от явилите се кандидати не се е представил успешно
Причината - никой от явилите се кандидати не се е представил успешно

Причината - никой от явилите се кандидати не се е представил успешно

Конкурс за работа в РУО - Русе завърши без крайно класиране.

Конкурсната процедура за заемане на длъжността „старши експерт по информационно осигуряване” в отдел „Административно-правно, финансово-стопанско и информационно обслужване“, Регионално управление на образованието - Русе, приключва без крайно класиране, тъй като никой от явилите се кандидати не се представи успешно, съобщиха от ведомството.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    9
    До 7
    За Георгиева ,като Началник на РУО- Русе, времето изтече ! След като махнат областния управител идва и нейния ред . Ивайло да му мисли.... !
  • 9
    8
    Русчуклия
    Защо да не се ЗАКРИЕ това ненужно РУО!? КметЯ да каже защо все още не я изгонил Георгиева - тая я държи само за гласуване в общ . съвет . DE
  • 9
    7
    Aуууууу Баууууу
    Запазват позицията за един кандидат, който скоро ще бъде освободен от Областна администрация. (Зам) Неприятната новина за Георгиева е, че всичко се разбра.
  • 9
    6
    До 5
    Точно така, а Павлинка Иванова ще подготви кОнкурса така, че наш човек да го спечели :))) Абсолютни боклуци! Човешки отпадъци
  • 14
    5
    "Доктор" Везиева
    Когато аз работех в инспектората и бях любовница на Митко Райнов, всичко вървеше по мед и масло. После обаче реших да стана министърка по покана на Радев, а после Дедо Еконтий ме сложи в холдинга на БДЖ, нищо че бъкел не разбирам ни от национална сигурност, ни от железници. Тъй че, ако искате да има служители нови там, трябва някой да си назначи любовницата и готово. Например Теодор Коцев да сложи Кремена Караманлиева или Ирина Иванова и хоп готово.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари