Конфискувани от полицията коли задръстиха улица в София

1
Столична община губи по 10 000 лева на месец
Столична община губи по 10 000 лева на месец Видео: bTV

Столична община губи по 10 000 лева на месец

Работата на Второ РПУ в София блокира улица. Затова сигнализираха, живеещите на ул. „Княз Борис I“.

Десетки конфискувани от органите на реда коли заемат паркоместа в „Зелена зона“. Въпреки, че хората в квартала си плащат абонамент за колите, паркоместата не стигат.

Чашата на търпението им прелива, когато и инвалидното място също е заето от иззет автомобил, информира bTV.

Спорният автомобил беше преместен вчера следобед, когато се обадихме в телевизията. Изненадващо те взеха адекватно решение и дори предложиха да направим репортаж за ситуацията в квартала, която е ужасяваща. Улицата е пълна с около 40-45 коли без регистрация, както и около 20 служебни автомобила на районното“, твърди Красимир Ценев.

Той е категоричен, че колите без регистрация са паркирани на места, за които хората си плащат. И допълва, че това ощетява столицата с около 400 лв. на ден, което е 10 000 лв. на месец.

Майка ми е на 85 години със счупен таз. Исках да я изведа вчера, когато времето беше хубаво. Когато дойдох се оказа, че автомобил без номера е паркиран на инвалидното място, което преля чашата на търпението ми. Опитах се да вляза в контакт с полицията, но ударих на камък“, каза още Красимир Ценев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари