Компания плаща да си похапвате шоколад

1
Световен производител търси дегустатори на заплата. Обявата е напълно сериозна и ще има изпит!
Световен производител търси дегустатори на заплата. Обявата е напълно сериозна и ще има изпит! Снимка: Getty Images

„Монделез Интернешънъл”, производител на познати по целия свят марки като „Милка”, „Кедбъри” и „Орео” търси четирима души за своя екип дегустатори.

Ако възможността да опитвате най-новите шоколади и сладки лакомства месеци преди целия останал свят ви се струва примамлива, то още по-хубавото е, че говорим за работа на непълно работно време и заплата от 10,75 паунда на час (под средното за Острова, но ще е наглост да искате повече за до 8 часа на ден ядене на шоколад, нали?), информира bTV.

Като всяка обява за работа, и тук има ключови компетенции, очаквани от работодателя – да обичате сладко (изненадваме ви с това, убедени сме), да можете да описвате според строго определена процедура вкуса на продукта, да обичате да пробвате нови неща и да показвате професионално поведение (а след толкова много шоколад това е трудно, както добре знаем).

В хода на подбора ще има и „изпит” с цел кандидатите да покажат способностите си да различават тънките нюанси във вкусовете.

Позицията е в Обединеното кралство, но вероятно конкуренцията ще е зверска. През миналата година подобна обява привлече 6000 кандидати, включително от не точно близко разположените до Великобритания САЩ и Австралия.

До 8 март имате шанс да се пробвате и вие.

Източник: bTV
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари