Комин подпали вход на блок в квартал „Чародейка“

0
4 сигнала за инциденти вдигнаха на крак огнеборците през изминалото денонощие
4 сигнала за инциденти вдигнаха на крак огнеборците през изминалото денонощие Снимка: Дарик / Архив

Излизания по 4 сигнала за инциденти са имали огнеборците през изтеклото денонощие.

Вчера сутринта за времето от 07:21 до 08:10 часа екипи от Втора РСПБЗН, Първа РСПБЗН и автомобил от сектор СОД при РДПБЗН - Русе са пратени по сигнал за възникнал пожар в отпадъци в шахта, намираща се в района на АГ-комплекса на улица "Независимост" в Русе. Произшествието е ликвидирано бързо на площ от около два кв.м. , без пострадали и щети.

В 15:40 часа екип беленски пожарникари са участвали в гасенето на пожар, възникнал в сухи треви и храсти в землището на с. Стърмен. Произшествието  е ликвидирано на площ около 50 000 m2. Предполага се, че е предизвикано от небрежно боравене с открит огън.                                                            

В 17:44 часа е постъпил сигнал за пожар във вход на бл. 312 в русенския квартал „Чародейка“. До 19:35 часа там са работили екип пожарникари от  Първа РСПБЗН, които са гасили запалване в комин във входа, предизвикано най-вероятно при неправилно ползване на отоплителни уреди. Няма пострадали и щети при инцидента.

Тази сутрин за времето от 07:02  до 07:30 часа пожарникари от Първа РСПБЗН - Русе  са пратени на улица "Мальовица" в Русе, за гасене на пожар в отпадъци в метален контейнер.   

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари