Коментар на Стефан Янев след освобождаването му

2
Бившият военен министър говори за катастрофални последици от разразилата се криза
Бившият военен министър говори за катастрофални последици от разразилата се криза

Господин премиер, аз не съм твой министър, нито съм бил, нито ще бъда. Аз съм министър на България, заяви той

Стефан Янев с първи думи след гласуваното му освобождаване като министър на отбраната.

Народното събрание почти единодушно освободи Стефан Янев като министър на отбраната и избра Драгомир Заков на негово място.

В профила си във Фейсбук той публикува видеообръщение. "В разгара сме на криза. Криза, която вече сериозно размести пластовете в системата на международните отношения и на път да промени нейната логика", каза той и поясни, че тя има потенциал да доведе до катастрофални последици в много отношения - до хуманитарна катастрофа, но също и до сериозни икономически, финансови и социални последици.

"От действията и решенията, които взимаме в момента ще зависи как ще премине България през този труден период, който ни очаква. А перспективата не изглежда никак добра. Тя не е добра и защото поведението на останалите политически сили в страната в момента, е базирано на популизъм и лансиране на емоционални тези", подчерта Янев. 

"Вместо да се търсят работещи решения, се генерират краткосрочни политически дивиденти на базата на страданието на хората. Но аз съм уверен, че българските граждани вече добре се ориентират в ситуацията", каза той.

Уважаеми господин министър-председател, аз не съм твой министър, нито съм бил, нито ще бъда. Аз съм министър на България, служа единствено на родината и ще продължа да го правя“, завърши видеообръщението си той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    20
    Симо
    Много петоколонници в Русе бе ! Около 40 ,блокираха ,но Консуството ги смушка в ребрата и веднага се разкрякаха ! Ама да е ясно ,че и службите правят списъци и лустрацията чука по тролските врати !
  • -3
    19
    Любопитен
    До 15 Лайно,явно не ди чел история 1915 г. Русия бомбардира Варна. Чети, чети. Може нещо да ти влезе в главата
  • 6
    18
    до 12:
    Ма вЕрно са те ваксинирали, директно в мозъка?
  • -2
    17
    uld
    Всеки българин трябва да се разграничи от антибългарските политици! Всеки българин подкрепя Русия и всеки българин желае американската агресия в Еврл;а да бъде премахната, а посланикът на сащ в България да бъде изгонен завинаги!
  • 0
    16
    ali
    сащникът кирил 5коф има следваща цел: Масова джендеризация на България!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари