Командващият руските войски: Не бързаме, а методично смиламе противника!

2
Продължават ударите с високоточно оръжие по военни обекти и инфраструктура, която влияе върху боеспособността на украинските войски, заяви Сергей Суровикин
Продължават ударите с високоточно оръжие по военни обекти и инфраструктура, която влияе върху боеспособността на украинските войски, заяви Сергей Суровикин Снимка: TACC/Pavel Golovkin Кредит/AP

Продължават ударите с високоточно оръжие по военни обекти и инфраструктура, която влияе върху боеспособността на украинските войски, заяви Сергей Суровикин

Руската групировка в хода на "специалната военна операция“ в Украйна не се стреми към високи темпове на настъпление, а методично "смилапротивника. Това заяви във вторник в интервю за журналисти командващият на Обединената групировка на руските сили в Украйна армейски генерал Сергей Суровикин, предава ТАСС, цитиран от агенция Фокус.

"Ние имаме друга стратегия. Върховният главнокомандващ вече говори за това. Ние не се стремим към високи темпове на напредване, защитаваме всеки войник и методично "смиламе“ настъпващия противник“, обясни той.

Според него "това не само минимизира нашите собствени загуби, но и значително намалява броя на жертвите сред мирното население“.

"В момента Обединената групировка войски предприема мерки за натрупване на бойния и числения състав на съединенията и войсковите части, създаване на допълнителни резерви, оборудване на отбранителни рубежи и позиции по цялата линия на съприкосновение. Продължават ударите с високоточно оръжие по военни обекти и инфраструктура, която влияе върху боеспособността на украинските войски", заяви още Суровикин.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    20
    До Путлер
    Няма какво да кажеш, до казаното по доло нали? И реши да кълнеш, боклук такъв, но да ти се връща двойно, че и тройно! Айде сега си доизшмъркай линийката и крещи с всичка сила: СЛАВА КОКАИНЕ!
  • -1
    19
    Владолф Путлер
    ВСИЧКИ сатрапско Рушлямски тролчета ще си получат жалките копейки и с тях ще се опитат да лекуват най-близките си! АМИН!!!
  • 2
    18
    !!!
    Какво да ти каже един усраински трол? Лайномети, хапчета, усмирителни ризи, не ги ли виждаш какви олигофрени са? Чакай ти да ти отговорят....
  • 4
    17
    до 11
    Когато украински самолети обстрелваха деца в Донецк, САЩ защо не нападна Украйна? А в Ирак поради каква необходимост САЩ за 20 години избиха почти 1 000 000 цивилни? А в Афганистан да ми кажеш какво майка си търсиха 20 години? И да не продължавам, че няма страна, където САЩ да не са се набъркали!
  • 3
    16
    Истината боли?
    Усраинските тролчета не им харесва истината и бият палчета надоло, но колко ми пука, ако знаете.... Вие не сте никакви българи, вие сте никакви българи, а жалки комплексирани, облъчени и заблудени БОКЛУЦИ!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари