Колко ще почиват депутатите по празниците?

0
Най доброто, което може да направи това народно събрание, е да се саморазпусне още преди ваканцията, каза Костадин Костадинов
Най доброто, което може да направи това народно събрание, е да се саморазпусне още преди ваканцията, каза Костадин Костадинов Снимка: Facebook

Най доброто, което може да направи това народно събрание, е да се саморазпусне още преди ваканцията, каза Костадин Костадинов

Традиционно у нас ваканцията на депутатите е от 22 декември до 10 януари, предаде bTV. Този път обаче нагласите в парламента са ваканцията да бъде съкратена. Причините които посочват депутатите са допълнителната работа, приемането на бюджета, законите по плана за възстановяване и устойчивост и изборният кодекс.

Традиционните политически опоненти този път бяха единодушни. Работа - да, ваканция - почти не.

„Честно казано нямаме нужда от ваканция в момента. Колкото по-къса е, толкова по-добре за избирателите”, смята Жечо Станков от ГЕРБ.

„Има много работа за изгласуване, може би и заради изборния кодекс тя се забави, така че трябва да се отмени депутатската ваканция, каза Михаил Камбарев, депутат от ПП.

Единственият разнобой между партиите беше в това да се отмени цялата ваканция, или тя да се съкрати наполовина.

„Според нас е добре в началото на януари, да не чакаме целия януари, да започнем работа по-рано, евентуално след първи втори“, коментира Румен Йончев от „Български възход

„То и няма много нужда от ваканция. На всеки нормален му се почива, но като че ли няма да има ваканция тази сесия“, каза Георги Гьоков от БСП.

Някои обвързаха почивката с политическите игри в народното събрание.

„Този въпрос да бъде отправен към ГЕРБ, БСП И ДПС, новооформеното мнозинство, което налага дневния ред на парламента“, каза Христо Иванов, съпредседател на ДБ.

А „Възраждане“ бяха най-крайни.

„Най доброто което може да направи това народно събрание за българските граждани е да се саморазпусне още преди ваканцията“, каза Костадин Костадинов лидер на „Възраждане“

ДПС не коментираха. Цялата депутатска ваканция е 18 дни. Ако се съкрати ще стане 12. До 22 декември остават още 9 пленарни дни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    сащ са сатанисти
    Русофобите и евроатлантиците, но не се имат за българи - да почиват на два метра!
  • -2
    2
    СкъсанЛявЧервенШушон
    Най-добре е да им дадат вечна ваканция и да се омитат от политиката тия русоидни нищожества и дадат път на истински про-европейци и атлантици.
  • 2
    1
    Смехурко
    Нека почиват като всички нормални хора!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари