Колите на НСО са пример за мутренско поведение на пътя!

0
Г-н Бойко Борисов, настояваме незабавно Министерският съвет да се извини за паркиралия автомобил, а Вие лично да гарантирате, че това няма да се повтаря повече
Г-н Бойко Борисов, настояваме незабавно Министерският съвет да се извини за паркиралия автомобил, а Вие лично да гарантирате, че това няма да се повтаря повече Снимка: Сдружение "Спаси София"

В социалната мрежа в страницата на сдружението "Спаси София" е публикувана снимка на автомобил на НСО, който е паркирал непосредствено до вратите на Министерски съвет. Оттам би следвало да минават единствено пешеходци, но....едва ли!

Ето за какво апелират от "Спаси София":

"За пореден път повтаряме, че е трудно да накараш обществото да спазва правилата, ако за управляващите тези правила не важат. Ларгото е пешеходна зона, а не паркинг за автомобилите на Министерски съвет. Недопустимо и нагло е да се афишира неспазването на правилата от най-високо държавно равнище. Няма да се откажем да се борим със сбърканата представа на властимащите, които живеят според известната максима на Оруел: "всички са равни, но някои са по-равни от другите".

Г-н Бойко Борисов, настояваме незабавно Министерският съвет да се извини за паркиралия автомобил, а Вие лично да гарантирате, че това няма да се повтаря повече, както и че автомобилите на НСО ще бъдат за пример, а не аватар на мутренско поведение на пътя. Не приемаме, че някой Ваш служител (и дори - Вие самия) е толкова важен, че да може да си позволи да възпрепятства пешеходците и да руши настилките в центъра на София."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари