Коледно дръвче срещу стари дрехи

9
През декември всеки, който желае свое живо дръвче за Коледа, може да се включи в кампанията „Да направим Коледа отново зелена“
През декември всеки, който желае свое живо дръвче за Коледа, може да се включи в кампанията „Да направим Коледа отново зелена“ Видео: ТВ Европа

Ентусиасти за естествена коледна украса не липсват

Предколедна инициатива прави възможно получаването на живо коледно дръвче срещу стар текстил, годен за рециклиране. Кампанията е под надслов „Да направим Коледа отново зелена“ и е организирана от столичен МОЛ, съобщава ТВ Европа.

През декември всеки, който желае свое живо дръвче за Коледа, може да се включи в кампанията „Да направим Коледа отново зелена“. За целта трябва да се предадат минимум пет килограма текстил, а в замяна се получава елха за предстоящите празници.

Ентусиасти за естествена коледна украса не липсват. Идеята на кампанията е да насочи вниманието към събирането и рециклирането на текстил и същевременно предлага природосъобразно решение за любимата на малки и големи коледна украса.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата среща с ново гадже е като събеседване за работа. Всички крият предишният си опит, а някои дори, не са напуснали старата си работа.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари