Коледна елха уби жена в Белгия

0
20-метровото дърво е рухнало до коледния базар в град Ауденарде
20-метровото дърво е рухнало до коледния базар в град Ауденарде

20-метровото дърво е рухнало до коледния базар в град Ауденарде

Една жена загина, а двама души пострадаха, след като голяма коледна елха падна на коледен базар в Белгия, съобщава "Ройтерс", цитирана от News.bg. Инцидентът е станал в град Ауденарде.

Кадри от охранителни камери в белгийските новинарски медии показват ярко осветена 20-метрова коледна елха, която бавно се накланя, след което рухва до коледния базар на историческия градски площад.

По информация на прокуратурата жертвата е 63-годишна местна жителка. При инцидента са леко пострадали и други две жени от града.

"Разследването ще се съсредоточи върху това дали дървото е било правилно обезопасено и също така ще разгледа влиянието на времето", поясниха от прокуратурата.

Бурята Пия, която затрудни движението във Великобритания и Нидерландия, вчера връхлетя и Западна Белгия, като метеорологичната служба издаде предупреждение за жълт код за крайбрежните райони.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    11g24g nlo
    Da mai
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари