Коледен празник в квартал Средна кула зарадва малки и големи

0

Дядо Коледа гостува на малчуганите от Средна кула

Днес в салона на НЧ „Св. Св. Кирил и Методий – 1924“ в кв. Средна кула се проведе за първи път коледно тържество. Празничното събитие се реализира с подкрепата на Община Русе съвместно със самодейците от читалището, ръководството и децата от ДГ "Синчец".

Тържеството уважи заместник-кметът по хуманитарни дейности г-н Енчо Енчев, който поздрави от името на кмета Пенчо Милков присъстващите гости и участниците. „Коледа е един типично семеен празник, в който всеки един от нас има възможност да се наслади на семейния уют, той е и празник който ни обединява. Днес е такъв ден и нека той да изпълни душите ни със светлина и вдъхновение”, каза заместник-кметът.

В празничното рождественско събитие участие взеха възпитаници на ДВГ „Слънце“ с диригент д-р Наталия Константинова, ФТА „Здравец“ с главен художествен ръководител Димитър Донев, както и Школата за народно пеене при Общински детски център за култура и изкуство с вокален педагог Светлана Недкова.

Организаторите бяха подготвили много изненади за присъстващите, а специален гост на празника беше Дядо Коледа. Всички деца успяха да си направят снимка с него и получиха празнична почерпка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари