Коледари търсиха Бойко Борисов в парламента да го питат защо не е депутат

1
С геги на рамо, момчетата преминаха проверката, за да стигнат до народните представители
С геги на рамо, момчетата преминаха проверката, за да стигнат до народните представители Снимка: стоп кадър / Bulgaria on Air

С геги на рамо, момчетата преминаха проверката, за да стигнат до народните представители

В един от последните работни дни на депутатите за тази година коледари от 81-во училище в София посетиха парламента. По стара българска традиция те нарекоха всички в Народното събрание и успяха да се срещнат и с някои от по-разпознаваемите политици, разказа репортаж на Bulgaria ON AIR.

Не депутатите, а служителите на НСО посрещнаха коледарите в Народното събрание. С геги на рамо, момчетата преминаха проверката, за да стигнат до народните представители. Всеки с надеждата да срещне някоя известна личност. Повечето деца се надяваха да видят бившия премиер Кирил Петков.

Преди да изпълнят ритуала децата обиколиха парламента и дори изслушаха част от дебата в пленарната зала. Не им се стори особено интересен и продължиха разходката си в кулоарите. И там все пак срещнаха Кирил Петков, но отново имаше разочаровани.

"Не успях да срещна Бойко Борисов и да го попитам защо не е депутат", поясни един от коледарите.

В крайна сметка се стигна и до сурвакането.

"Да няма много спорове, както винаги се вижда, и да прекарат празниците. Да са живи и здрави", пожелаха им децата.

На финала коледар с гипсирана ръка получи автограф от депутата Христо Петров.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари