Коледарчета поздравиха полицаите от Второ РУ в Русе

0

Децата поздравиха полицейските служители, като им пожелаха много здраве и късмет през Новата 2024 година

Коледарчета от русенското основно училище „Васил Априлов“ посетиха днес своите приятели полицаите от Второ РУ. Облечени в традиционни носии ученици от 2а, 4а и 4б класове от ОУ „Васил Априлов“ в Русе, заедно с класните им ръководители, днес бяха гости във Второ РУ. Децата от коледарската група поздравиха полицейските служители, като им пожелаха много здраве, късмет и професионални успехи през Новата 2024 година.

Верни на народното поверие, с песни и наричания за здраве, плодородие, късмет и берекет те орисаха предстоящите празници и идната година за служителите на реда, като спазиха в детайли коледните обреди. Традиционното празнично облекло и специалната украса на калпаците на малчуганите зарадваха по-големите им приятели от полицията, които си припомниха думите на коледарските благословии и приеха с благодарност изречените коледарски наричания за щастие и благоденствие, съобщи Русе Медиа.

Началникът на Второ РУ главен инспектор Петър Петров лично поздрави децата и както повелява традицията заедно със своите колеги дариха малчуганите с лакомства.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Панагюрския бик
    A.C.A.B.
  • 10
    1
    Прости коледарчета
    "късмет и професионални успехи" не са им нужни. Някоя парица от рушвет им е нужна. И говоря от личен опит.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари