Кола се заби във вендинг автомат на оживен булевард във Варна

0
Шофьорът е изгубил контрол над колата, с която съборил улична лампа преди да се вреже в хладилната витрина
Шофьорът е изгубил контрол над колата, с която съборил улична лампа преди да се вреже в хладилната витрина Снимка: БНТ

Шофьорът е изгубил контрол над колата, с която съборил улична лампа преди да се вреже в хладилната витрина

Лек автомобил се заби във вендинг автомат и хладилна витрина на оживен булевард близо до Икономическия университет във Варна.

Няма пострадали хора.

Инцидентът е станал следобед около 15:40 часа. Автомобилът е с бургаска регистрация и се е движел по булевард „Княз Борис Първи“ в посока от “Златни пясъци” към центъра на града, информира БНТ.

Шофьорът, който е на 41 години, изгубил контрол над колата, с която съборил улична лампа преди да се вреже в хладилната витрина. В близост до инцидента има и автобусна спирка. По чудо няма пострадали.

Шофьорът е с леки контузии. След преглед в болница е освободен за домашно лечение. Пробата му за алкохол е отрицателна, съобщиха от полицията във Варна. Направен е и тест за наркотици, който още не е готов.

"Слава на Господ, че днес е събота и няма студенти от университета. Тук е празно, защото аз настръхвам като говоря в момента на тая тема, но човекът буквално щеше да помете и да убие всички хора, които бяха тук. Чист късмет, че никой не пострада", каза Иван Атанасов - очевидец.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Az
    Бургаски джигит.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари