Кола с украинска регистрация се заби в дърво на входа на Русе

4
Най-вероятно шофьорът е заспал зад волана
Най-вероятно шофьорът е заспал зад волана Видео: Русе Медиа

Украински автомобил се вряза в дърво на входа на Русе на пътя от Разград.

Инцидентът е станал в ранните сутрешни часове. Лек автомобил „Шкода“ с украинска регистрация непосредствено след кръстовището на Джъмбо, по неизяснени засега причини, се е отклонил вдясно и се е забил челно в дърво, предава Русе Медиа.

На мястото са изпратени екипи на Спешна помощ, полицията и криминалистична лаборатория. В автомобила са пътували двама души, които са откарани в болница. Мъж на 52 г. е с травма на главата, а 49-годишен е травма на гръбначния стълб.

Причините тепърва ще се изясняват, но на мястото няма спирачен път, а скоростта в района е ограничена до 80 км в час. Най-вероятно шофьорът е заспал зад волана.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 12
    8
    До 7
    За ЗЕЛЕНски си прав, но и ние с нашите Кирчо и Кокорчо не сме за завиждане.
  • 19
    7
    до 3
    Ф.Д. Рузвелт агресор ли е, че по негова заповед летящите крепости сринаха градове, в които няма военна промишленост като Дрезден примерно? Ами Труман, който срина пусна две ядрени бомби? Не, те не са агресори, те са победители.:) Победителите за добро или лошо не ги съдят, а и те пишат историята. Нека да видим кой ще напише историята и в този случай, пък тогава ще лепим етикети. Дано не искаш да имаш вожд като Зеленски обаче.:)
  • 19
    6
    До 1
    Не бе пич! Бързали са за плажа.
  • 22
    5
    Само да попитам:
    Защо ние ще им помагаме, а те да идват в БГ и да се изтягат на плажа, до като свърши тупурдията? Мъжете трябва да ги връщат на границата и с влак на фронта.
  • 30
    4
    A, беее..........
    Тези да бяха отишли на фронта, можеше и да им се размине. По нашите пътища прошка няма.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари