Кола с русенска регистрация се удари в дърво край Търговище

1
22-годишен шофьор загубил контрол над автомобила при заснежена настилка
22-годишен шофьор загубил контрол над автомобила при заснежена настилка

22-годишен шофьор загубил контрол над автомобила при заснежена настилка

Жена е ранена след пътен инцидент край Търговище. Инцидентът е станал на 20 януари, около 12:40 часа, на пътна отсечка между производствено предприятие и второкласен път II-49 край града, съобщиха от МВР - Търговище.

22-годишен правоспособен водач от Търговище, управлявайки лек автомобил „Фолксваген“ с русенска регистрация, и движейки се с несъобразена с пътните условия (заснежена пътна настилка) скорост, е изгубил контрол над управлението на автомобила. В резултат лекият автомобил е напуснал вдясно пътното платно и се е блъснал в дърво.

Вследствие на инцидента возеща се на задна седалка на автомобила 50-годишна жена от Търговище е настанена за лечение и наблюдение в МБАЛ - Търговище с комоцио и охлузна рана на главата. Състоянието ѝ е без опасност за живота.

На водача е взета по надлежния ред проба за евентуално наличие на алкохол в издишания от него въздух. Пробата е отрицателна.

В резултат на пътния инцидент на лекия автомобил са нанесени значителни материални щети. По случая е образувано досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари