Кола блъсна мъж на пешеходна пътека във Велико Търново

0
Запис показва как шофьорът на автомобила дори не опитва да спре
Запис показва как шофьорът на автомобила дори не опитва да спре Снимка: Times.bg

Запис показва как шофьорът на автомобила дори не опитва да спре

Камера от системата за видеонаблюдение на входа на сградата на Община Велико Търново засне около 21:00 часа снощи неприятен инцидент с пешеходец.

Запис показва как мъж пресича на пешеходната пътека централната улица „Васил Левски“, а два автомобила последователно застрашават здравето и живота му. Докато първата кола профучава опасно близо до мъжа, без да спре на пешеходната пътека и той по чудо оцелява, то втората успява да помете пресичащия мъж и да го отхвърли на метри на платното. Видеото показва, че явно човекът, за щастие не е пострадал сериозно, тъй като успява да се изправи и да се премести от платното, отбелязва Times.bg.

Видеозаписът по това време на денонощието регистрира, че въпреки маркировката, много шофьори не спазват правилата за движение, като не е известно дали са седнали зад волана под въздействието на алкохол или упойващи вещества.

Очевидно, че полицията е сигнализирана, като минути по-късно на мястото на инцидента пристигна патрулна кола и е сложена пътна сигнализация от конуси.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари