Кола блъсна дете с тротинетка на булевард "Липник"

2
Момчето е с фрактура на тилната кост, настанено е в неврохирургия при УБМАЛ Канев
Момчето е с фрактура на тилната кост, настанено е в неврохирургия при УБМАЛ Канев

Момчето е с фрактура на тилната кост, настанено е в неврохирургия при УБМАЛ Канев

На 16.11.2023 ч. в 16:17 часа в град Русе на кръстовището на улица "Дебър" и булевард "Липник" се сблъскват лек автомобил и електрическа тротинетка. Лекият автомобил марка Фолксваген с русенска регистрация, е правил маневра десен завой от улица "Дебър" към булевард "Липник" в посока кръгово кръстовище с булевард "Цар Освободител", докато13-годишно момче, управлявайки електрическата тротинетка е навлязъл напречно на булевард "Липник" в посока магазин Кауфланд по пешеходната пътека от велоалеята, успоредна на булеварда, без да слиза от него и без да се огледа за преминаващото МПС.

При сблъсъка детето е паднало, след това се е изправило и е отказало каквато и да било помощ и съдействие от шофьора на лекия автомобил, като е напуснало мястото на сблъсъка. Шофьорът на автомобила се е явил в сектор ПП, за да съобщи за случая, бил е тестван за наличие на алкохол, като пробата е била отрицателна.

В последствие е установено, че детето е с фрактура на тилната кост, настанено е в неврохирургия при УБМАЛ Канев за наблюдение, без опасност за живота. Образувано е ДП за престъпление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    17
    ИншАла
    Тези тротинетки пречат и като са на тротоарите и на шосето. Като са на пътя, трябва да се съобразяваш с един сопол човек, не за да не стане ПТП, защото филмарчето да не се самоубие по пътя.
  • 1
    16
    а така
    как ли е станало да го блъсне наистина? да не бии да е фръкнало през някой тротар на улицата...?
  • 0
    15
    Проф
    Така е като всеки бърза за зелен светофар...
  • 18
    14
    Възмутена
    Не е ли по-коректно да се каже: Тротинетка, управлявана..., се блъсна в лек автомобил. Причина - неспазване на правилата.
  • 17
    13
    фена на Путин
    Образувано е ДП за ПРЕСТЪПЛЕНИЕ !?!?!? МОЛЯ ?!?!? Я ПАК ?!?! В днешно време човек излизайки сутрин за работа не може да е сигурен, че ще се прибере вкъщи или в ареста за извършване на подобно "престъпление". Ебахте майката на народа с безпределния безконтрол за малоумниците и гилотината за плащащите данъци и осигуровки. Ще ти налети едно умирисано цигане със засъхнали зелени сополи с тротинетка, ще го метнеш на капака, както се стъмва в 17 часа, ще му строшиш тиквата куха и директо отиваш в килиите а децата ти остават гладни. Просто нямам думи.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари