Кола блъсна дете край магазин "Лидл" в Русе

4
Причините за катастрофата и състоянието на блъснатото дете се изясняват
Причините за катастрофата и състоянието на блъснатото дете се изясняват

Вчера около 18 часа кола блъсна дете близо до магазин "Лидл" в русенския квартал "Родина".

За това съобщават очевидци във фейсбук групата "Пътна обстановка и ПТП-та в Русе".

Русенец разказва, че се е образувало задръстване, шофьорът на колата е била възрастна жена, детето лежало на земята, когато пристигнала линейката.

Според други свидетели на инцидента не е виновна шофьорката на автомобила, тъй като детето внезапно е изскочило пред колата, но не е пострадало сериозно, а е било само с леки наранявания.

"Детенцето беше много уплашено, бая натъртено и дясната ръчичка беше счупена. Милинкото много го болеше. Майчето беше по-уплашена и от малкия. Имаше двама господа, които се бяха погрижили да го преместят от платното и успокояваха и момченцето, и майката. Горката жена люшкаше с една ръка бебенце в количка и коленичила над главата на пострадалата си рожба я милваше с другата....потресаваща сцена! Майката и свидетели казаха, че малчугана е излочил на пътя, а дамата която го е блъснала, не е виновна. Аз съм майка на две момичета, шофьор съм...Като майка винаги съм се страхувала от недорасляци, които карат като луди. Като шофьор най-съм се страхувала да не ударя човек... Повече внимание, отговорност и мисъл за всички, които тъпчем тая земя, дали с крака или с кола...",  така описва случая друга гражданка.

Причините за катастрофата и състоянието на блъснатото дете се изясняват.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари