Който крал - крал. Сега на нова сметка

0
Няколко милиона в ойро - ще си ги разпределим, колко е то, ние сме много, те са малко
Няколко милиона в ойро - ще си ги разпределим, колко е то, ние сме много, те са малко

Преглед на печата за 31 май 2019.

"Къщите за гости - който крал, крал", обобщава "Дума" решението на ВАС да отмени глобите на извънградските тарикати, построили си вилички с еврата на глупаците. Разбира се, не е прост Порожанов или телефонистката му. 

Те няма да плащат масрафа, има за тая работа данъкоплатците по целия континент. Няколко милиона в ойро - ще си ги разпределим, колко е то, ние сме много, те са малко.

Тая европрограма може и да я ошушкахме, но да не би пък да е единствената, та да се разтревожим? "Ветото на президента е отхвърлено, започвайте да строите по най-бързия начин", запретва ръкави "Труд" по директивата на Баце да се опъват тангенти и околовръстни надлъж и нашир, след като отчуждаването на имоти вече не ще да е пречка.

Понеже през годините най-малко асфалт са яли в Северозапада, натам са насочени основните порции. Но ще има и за други, няма страшно: "Както сме говорили, околовръстното на Пловдив, Пазарджик, АМ "Хемус", Монтана, Видин, Ботевград, Мездра, тези обекти трябва да тръгнат веднага. Те са жизненоважни за региона", разпорежда премиерът и разкроява инфраструктурата с големия пергел.

Тук-таме има нужда от кръпки - запретвайте ръкави, Борисов дава, аз и ти плащаме! "Борисов: Оправете оградите, не може кон да излезе на магистрала", заповядва "24 часа" след преживения от сем. Йорданови уестърн в Горнотракийската низина. "На 26 май вечерта Бранимира и Калоян пътували по "Тракия", когато пред тях излязъл кон", разказва вестникът.

То за простотия не ни трябват и коне. Човешката глупост е голяма сила, а подпомогната от медиите, гарантира съвсем качествени резултати. "Как да отървем глобата за скорост" е полезно четиво в притурката на "Телеграф", наречена "Авто Телеграф", рекламиращо на читателите как "Устройства между 100 и 1000 лв. ни помагат срещу засадите на КАТ".

Авторът сигурно ги взима на преференциални цени. А през това време катаджиите преследват мустанги из прерията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари