Кой спечели балотажите в община Сливо поле?

1
Балотажи имаше в Кошарна, Ряхово и Малко Враново
Балотажи имаше в Кошарна, Ряхово и Малко Враново Снимка: Община Сливо поле

Балотажи имаше в Кошарна, Ряхово и Малко Враново

БСП за България“ и ДПС печелят балотажите в община Сливо поле с минимални разлики, пише Русе Медиа. В Кошарна кандидатът на „БСП за България“ Гюрджан Яшар има 50.54% или 141 гласа, а Безат Якуб от ДПС - 48.39% или 135 гласа. В Ряхово също печели кандидатът на „БСП за България“ - Христина Иванова има 49.81% или 257 гласа, а Георги Атанасов от ГЕРБ е с 48.45% или 250 гласа.

В Малко Враново кметът ще е от ДПС - Метин Реджебов печели с 48.97% или 191 гласа, а Северин Кесимов от ГЕРБ има 48.46% или 189 гласа.

Така ГЕРБ имат общински кмет в лицето на Валентин Атанасов и кметове в още три от кметствата - Мерисан Мехмедова в Стамболово, Тефик Байтар в Голямо Враново, Пламен Пенков в Бабово.

БСП за България“ имат от първи тур двама кметове - Иван Михов в Борисово и Антоанета Христова в Бръшлен, а ДПС на първи тур спечели Юделник с Муалля Пашова .

В общинския съвет в Сливо поле най-много представители има ГЕРБ – 9, а след тях са ДПС с 4 мандата, БЗНС – 2, и КП „БСП за България“ – 2.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари