Кой е българският тенисист, покорил света с методите на Надал

0
Иван Иванов е сред най-добрите тенисисти до 14-годишна възраст в Европа
Иван Иванов е сред най-добрите тенисисти до 14-годишна възраст в Европа Видео: NOVA

Иван Иванов е сред най-добрите тенисисти до 14-годишна възраст в Европа

Наскоро шампионът от "Ориндж Боул" Иван Иванов спечели историческа първа титла при юношите на турнира от категория J100 в академията на Рафаел Надал в Манакор. Мнозина го определят като един от бъдещите най-добри играчи и при мъжете, информира NOVA.

Иванов тренира в академията на Надал от години и е сред най-добрите тенисисти до 14-годишна възраст в Европа. През миналата година Иванов спечели титлите на два турнира от Тенис Европа в България. Той триумфира на силния турнир от първа категория до 14 г. в Бургас и на турнира от трета категория до 16 г. на тенис център Санта Марина. Българинът спечели и трето място в първото издание в историята на турнира за юноши до 14 г. на Уимбълдън.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари