Когато корабът потъва, мишките го напускат панически

5
Д-р Симеон Симеонов ще ни върне ли и стадион „Дунав“?!
Д-р Симеон Симеонов ще ни върне ли и стадион „Дунав“?!

„Времето ми в „Дунав“ изтича“, каза пред „Тема Спорт“ президентът на футболния клуб д-р Симеон Симеонов! И добави: „Ще се грижа само за школата, защото това е удоволствие.“

Разбира се, че грижата за футболната детско-юношеска школа е удоволствие за доктора, защото тя му носи приходи. В нея се обучават около 1 000 деца и юноши срещу месечна такса от 40 лв. А представителният мъжки футболен отбор на „Дунав“ му носи само разходи и грижи относно финансирането. Но нали точно в името на Русе и за развитието на професионалния футбол в „Дунавдокторът получи за жълти стотинки, чрез измислена концесия за срок от 35 години, спортен комплекс „Дунав“ в квартал „Здравец“?!

Като връща професионален футболен клуб „Дунав“ на Община Русе и русенци д-р Симеон Симеонов ще ни върне ли и стадионДунав“?! За такова развитие на нещата предупреждавам от една година! Това не е нещо ново. Така постъпи и Йордан Лечков като кмет на Сливен. Взе стадиона на концесия и унищожи професионалния футбол в града на Сините камъни и Стоте войводи. Винаги така се получава когато частният интерес е водещ пред обществения интерес, а уж частниците били добри стопани!

Не може да се отрече, че д-р Симеон Симеонов има силно развито чувство за самосъхранение. Правилно е усетил, че корабът ГЕРБ – Русе потъва и като мишките бърза панически да го напусне! Ако го няма ГЕРБ – Русе на власт, няма да ги има и спечелените обществени поръчки за пръскане на комари и други подобни дейности. Няма да ги има и спонсорите, също изпълнители на обществени поръчки.

Унищожаването на професионалния футбол в Русе ще тежи дълги години на съвестта на кмета Пламен Стоилов, на зам. кмета по хуманитарните дейности Иван Григоров, на общинските съветници от мнозинството и на цялата партия ГЕРБ – Русе!

Мариян Димитров

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари