Кога стартира електронната система за прием в детски градини в Русе?

2
Родителите ще могат да подават заявления съобразно графиците
Родителите ще могат да подават заявления съобразно графиците

Родителите ще могат да подават заявления съобразно графиците

От 10 януари ще бъде отворена електронната система за прием в детски градини, яслени групи към детски градини и подготвителни групи към училища. Родителите ще могат да подават заявления съобразно графиците за дейностите по прием през 2024 г. Те са публикувани на сайта за прием в детските градини и подготвителните групи към училищата - https://dzpriem.ruse-bg.eu:5443/, раздел „Класирания“.

На всички класирания до месец април включително се приемат само деца за попълване наличните свободни места за настоящата учебна година.

Родителите на децата, родени през 2021 г., на които им предстои прием в първа група на детската градина за учебната 2024/2025 г., подават заявления до 26 май включително и участват в първото класиране за нов прием.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари