Кметът на Русе призова да подаваме сигнали за нередности

0

Днес, кметът на Община Русе г-н Пламен Стоилов се срещна със студенти от специалност „Право“ в Юридическия факултет на РУ „Ангел Кънчев“.

Беседата, по традиция се проведе в зала „Свети Георги“, а сред присъстващите бяха  зам.-кметът по комунални дейности Наталия Кръстева, която също е юрист, и директорът на дирекция „Правни дейности“ Соня Станчева.

По думите на кмета периода на обучение е най-важното време в развитието на един млад човек. „За да имате желаната работа трябва да сте амбициозни и устремени, защото всичко зависи от вас.“

Относно възможностите за студентски практики той заяви, че всеки, който има желание да стажува в общинска администрация може да го направи.

„В нашата програма вие, младите, сте най-важни, защото сте бъдещето на Русе и на България, а на това бъдеще му трябват интелигентни и образовани хора“, каза кметът на Община Русе, Пламен Стоилов.

В края на срещата той призова младите хора да бъдат активни, да подават сигнали, „защото така ни помагате да си свършим по-добре работата“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари