Кметът се похвали, че текат усилени ремонти в Парка на младежта

0

Напредват ремонтните дейности в детска градина „Русалка“ 2, която се обновява изцяло с европейски средства по проекта за ремонт на пет общински учебни заведения в Русе.

Общо 88 деца и 14 души зает персонал ще се възползват от обновените условия в детското заведение, които включват основен ремонт на сградата, включително изграждане на закрит басейн, внедряване на мерки за енергийна ефективност и обновяване на прилежащото й дворно пространство. 

Усилено продължават и ремонтните дейности на ул. „Чипровци“, както и тези в Парка на младежта, където се обновява пространството около Розариума и предстои изграждането на детска площадка и фитнес площадки на открито. И двата обекта са завършени на 40%, като се спазва установения график, съобщиха от Община Русе

Само преди броени дни ви показахме състоянието на парка, който е в плачевен вид. Сами преценете колко са напреднали дейностите, като разгледате СНИМКИТЕ, които ни предостави възмутена гражданка.

"Запознах се на място и с дейностите в участъка при Дунав мост, където се образуват задръствания от интензивния трафик и където също текат ремонтни дейности", допълни кметът Пламен Стоилов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари