Кметът обеща реконструкция на Градския стадион в Русе

0
„Дунав“ получи премия за завоюваното място в „А“ група
„Дунав“ получи премия за завоюваното място в „А“ група Видео: TVN

С отборна премия в размер на 20 000 лева, днес, кметът Пламен Стоилов награди футболистите и треньорското ръководство на ФК „Дунав“.

Поводът е, че след 25 години, „Дунав“ отново си завоюва място в „А“ група.

На 21 май, събота, от 18 часа, на Градския стадион, отборът ще бъде награден официално за включването си в елита, информира TVN.

Едно голямо благодаря – като фен, кмет и русенец. Това е поредната сбъдната мечта за нашите съграждани“, заяви в емоционалното си обръщение към футболистите и ръководството на клуба кметът Пламен Стоилов. Градоначалникът допълни, че финансови затруднения няма да има, а скоро стартира и ремонт на Градския стадион – съблекални, сектор за гости, санитарни помещения, озвучаване, осветление и т.н.

Всички русенци ви подкрепяме, от вас се иска само да влагате душа и сърце в играта. Вярвам във вас“, заяви кметът Пламен Стоилов и благодари на феновете, които винаги са били 12-ия играч на отбора.

На срещата присъстваха още зам.-кметът и член на УС на ФК „Дунав“ г-н Иван Григоров и председателят на ОбС Русе проф. Христо Белоев, както и г-н Димитър Димитров – председател на Областния футболен съюз.

Проф Белоев пожела на футболистите и треньорското ръководство много победи, пълни трибуни и силен старт в „А“ група.

Старши треньорът Веселин Великов призова русенци да имат вяра в отбора. „Никой не ни вярваше, че ще влезем в „А“ група“. Русе трябва да се гордее с нас“, заяви Великов.

Капитанът Диян Димов благодари на съотборниците си и на кмета Пламен Стоилов, а председателят на Областния футболен съюз Димитър Димитров допълни, че това ръководство на Общината прави най-много за футбола в Русе.   

Източник: TVN
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари