Кметът на Свети Влас: Очаквам да пристигнат украинци, закупили имоти тук

1
Не мога да посоча с точност, но приблизително около 1000 недвижими имота в Свети Влас са закупени от украинци", каза кметът
Не мога да посоча с точност, но приблизително около 1000 недвижими имота в Свети Влас са закупени от украинци", каза кметът Снимка: http://wikimapia.org/

"Очаквам украинци, закупили къщи и жилища във ваканционните комплекси в Свети Влас, да пристигнат в града. От няколко дни имам информация за намеренията на украински граждани, придобили собственост тук, да се завърнат, заради войната в родината им"

Това съобщи пред БТА кметът на града Иван Николов.

"Хората са изплашени, търсят безопасно място, а и не се нуждаят от виза, за да дойдат в страната ни. Не мога да посоча с точност, но приблизително около 1000 недвижими имота в Свети Влас са закупени от украинци", добави градоначалникът.

Той отбеляза, че през последните години именно украинците и руснаците са едни от приоритетните пазари за туризма в Свети Влас.

В Свети Влас се наблюдавал и засилен интерес от българи, търсещи имот с цел бягство от пандемията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари