Кметът на Симитли е замесен в скандал навръх Нова година

0
Ситуацията се е разиграла в местно кафене, половин час след настъпването на новата 2020-а година
Ситуацията се е разиграла в местно кафене, половин час след настъпването на новата 2020-а година

Не се е стигнало до нанасяне на телесни повреди

Кметът на Симитли Апостол Апостолов и синът му депутатът Стефан Апостолов се оказаха замесени в новогодишен скандал за пиратки.  Ситуацията се е разиграла в местно кафене, половин час след настъпването на новата 2020-а година.

По това време на площада в Симитли е имало хора, а от съседното заведение хвърляли пиратки. Кметът и синът му отишли в заведението, което се стопанисва от бивш шеф на строителна фирма - Методи Бачев. Апостолови искали да направят забележка на Бачев да не хвърлят пиратки и да не нарушават обществения ред. Тогава настанала разправия, при която петима души започнали да се блъскат и бутат на терасата на заведението, предаде NOVA.

На място е пристигнала полиция, която разтървала спорещите и не се е стигнало до нанасяне на телесни повреди каквато информация се появи.

Във Второ РУ-Благоевград има подадени пет жалби - от кмета и сина му, Методи Бачев и още двама участници в скандала. Всички твърдяли, че е имало сдърпване, но не и юмручни удари. Апостолови твърдели, че заведението нарушава обществения ред, а Бачев пък - че в частен имот се разпореждали бащата и синът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари