Олекваме с до 3600 евро, ако гърмим пиратки във Виена

2
Проверки за пиротехнически изделия се извършват основно на граничните пунктове към Чехия
Проверки за пиротехнически изделия се извършват основно на граничните пунктове към Чехия Снимка: You tube / Privatex Pyro

Проверки за пиротехнически изделия се извършват основно на граничните пунктове към Чехия

В австрийската столица Виена действа засилен контрол преди посрещането на Нова година. Пиротехниката е забранена, а полицията предупреди, че глобите са до 3600 евро

Проверки за пиротехнически изделия се извършват основно на граничните пунктове към Чехия и вече са конфискувани над 20 000 различни пиратки и фойерверки, съобщава ORF, цитирано от БНР.

Хотелите във Виена са 90 процента резервирани за Новогодишната нощ, а празникът в центъра на австрийската столица ще бъде охраняван от стотици полицаи като гражданите ще преминават и през специални рамки за проверка

Във Франция вече обявиха, че полицаи и военни ще охраняват посрещането на Новата година.

Мащабните мерки за сигурност са в отговор на повишена терористична заплаха, свързана с ислямисти, радикализирани от войната между Хамас и Израел, посочи френският вътрешен министър.

Милион и половина души се очакват в Париж. Посетителите ще бъдат претърсвани на влизане в зоните за празнуване като силите за сигурност ще използват и дронове за наблюдение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Хахахойиии
    Глей ко шъ става у малката Виена, или Бейрут според едно интервю на кмета. Шъ съ пука кът у Бейрут. Ама да е здрава кметицата.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари