Кметът на Русе връчи отборна премия на "сините феи"

0

Днес, на официална пресконференция, кметът на Община Русе връчи отборна премия на русенския женски баскетболен отбор „Дунав – 8806“ за високи постижения и отлично представяне. Както е известно, за четвърта поредна година те станаха шампионки на България.

На срещата присъства и екипът на кмета Пламен Стоилов, както и всички 10 състезателки в отбора, ръководството в лицето на президента Красимир Трифонов, треньорът Георги Божков и управителният съвет.

Кметът на Община Русе заяви, че е изключително горд от постиженията на отбора, който може да разчита на пълна подкрепа и съдействие от страна на администрацията. Г-н Стоилов изказа и специални благодарности както към състезателките, така и към треньора и президента. Той допълни, че фактът, че за четвърта поредна година са шампиони на България, а общо пет пъти им е присъждана купата, е достатъчно красноречив за професионалната и всеотдайна работа на всички в „Дунав – 8806“.

От своя страна президентът на баскетболния отбор г-н Трифонов благодари на всички, които създадоха условията за постигане на подобни резултати, а треньорът г-н Божков заяви, че всички русенци трябва да са горди от победите на „Дунав – 8806“, защото много малко отбори в България са постигали подобни резултати. И двамата казаха, че зад тези успехи стоят много труд, положения усилия и добра работа в екип.

Капитанът, Зорница Костова, благодари от името на момичетата за гласуваното им доверие. Тя заяви, че е истинско удоволствие да се състезават редом една до друга и допълни, че приятелството им в живота проличава и на терена.

Г-н Стоилов връчи на момичетата красиви букети и обща премия в размер на 5000 лева, а всички заедно запечатаха момента с обща снимка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари